E-számla

A Veolia Energia Magyarország Zrt. nyerte el közbeszerzési eljárással Budaörs Város Önkormányzatának bizalmát, hogy 2022. január 1-től a városi szintű távhőszolgáltatással kapcsolatos feladatokat és fejlesztéseket - a következő 25 évben - koncessziós szerződés keretei között ellássa. A Veolia Energia Magyarország Zrt. a jogszabályi előírásoknak megfelelően a távhőszolgáltatási tevékenység tényleges ellátására BUDAÖRSHŐ Kft. néven koncessziós társaságot alapított.

Árak

A szolgáltatóváltás nem befolyásolja az árakat. Tekintettel arra, hogy a távhő a lakossági felhasználók számára hatósági áras szolgáltatás, továbbra is a megszokott árakkal vehetik igénybe a távhőszolgáltatást.

Számlázással kapcsolatos információk

Lakossági ügyfeleink 2022 februárjában már csak az új szolgáltatótól kapnak számlát, az alapdíjról, a hődíjról. A havi számlákat minden hónap 15-e körül kézbesítjük, azok befizetési határideje minden esetben az adott hónap utolsó napja lesz. A hődíj elszámolása a korábban megszokottak szerint fog történni. A BTG Nonprofit Kft. a 2021.december 31-ig terjedő időszakra vonatkozóan elszámoló számlát készít, a BUDAÖRSHŐ Kft. pedig 2022. január 1-től az aktuális havi távhőszolgáltatással kapcsolatos számlákat bocsájtja ki.

A számla tartalmával kapcsolatos kérdések esetén kérjük, továbbra is forduljanak bizalommal a helyi ügyfélszolgálati iroda munkatársaihoz, akik készséggel adnak felvilágosítást a számlát érintő tételekkel kapcsolatban.

 

Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei

Adminisztrációs kérdésekkel (névátírás, lakcímváltozás, számlázás) személyesen, telefonon és elektronikus úton is fordulhatnak helyi kollégáinkhoz az alábbi elérhetőségeken:

A BUDAÖRSHŐ Kft. személyes ügyfélszolgálati irodájának címe: 2040 Budaörs Napsugár sétány 7.

Telefonszám: +36 23 885 425

E-mail: ugyfelszolgalat@veolia.com

Hétfő: 07:30-15:30, Szerda: 07:00-19:00 Péntek: 07:30-12:30

 

Műszaki meghibásodás esetén kérjük, hívják a díjmentes hibabejelentőnket, ahol kollégáink a hét minden napján 0-24 óráig rendelkezésre állnak: +36 80 180 023

 

Információk a csoportos beszedési megbízáshoz

Amennyiben csoportos beszedési megbízással kívánják rendezni a számláikat, a csoportos beszedést a számlavezető bankjuknál és Társaságunknál is kezdeményezni kell ahhoz, hogy teljesüljön a megbízás. A banknál megadandó ügyfélszám megegyezik a szerződéses folyószámla azonosítóval, amelyet a számla harmadik oldalán találhatnak meg, ezért a megbízás elindítására csak az első távhőszolgáltatási számla megérkezése -2022. február- után lesz mód. A szükséges GIRO azonosító: A27482593

Ezúton hívjuk fel szíves figyelmüket, hogy a korábbi szolgáltató számára adott megbízást az új szolgáltatóra módosítani szükséges.

 

 

Számlázási név:

Szolgáltatás helye:


(Város és irányítószám nélkül)

Vevőazonosító kód:
Email:
Válassza ki az Önre vonatkozó kategóriát :