Hulladékszállítás 2018.07.01-től


A BTG Nonprofit Kft. hulladékszállítási divíziója 2018. június 30-án befejezte tevékenységét Budaörsön.

A továbbiakban (2018. július 1-től) a már jelenleg is közszolgáltató státuszú ÉTH Érd és Térsége Hulladékkezelési Nonprofit Kft. végzi a komplex hulladékszállítási tevékenységet (kommunális-, zöld-, szelektív hulladék, házhoz menő lomtalanítás) városunkban, az eddigiek szerint megszokott formában és rendszerben.

(Ha néhány arc és autó ismerős lenne, az nem a véletlen műve, az ÉTH átvett tőlünk munkavállalókat és gépjárműveket is.)

2018. december 31-ig ideiglenesen ellátjuk az ÉTH Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati feladatait, ezért a hulladékszállítással kapcsolatos bejelentéseiket megtehetik a Dózsa György utcai irodánk ügyfélszolgálatán vagy az ide rendelt egyéb elektronikus és telefonos elérhetőségeken.

2019 januárjától azonban az új közszolgáltató által kijelölt helyen és időben tudják majd intézni hulladékos ügyeiket Budaörsön.

A BTG Nonprofit Kft. egyéb üzletágai (távhő, park - és közterület fenntartás, BVUSS üzemeltetése, ingatlankezelés, szennyvíz elszállítás, stb.) természetesen változatlan formában működnek a jövőben is. Ezekkel kapcsolatos megkeresések esetében a már megszokott elérhetőségeken továbbra is állunk szíves rendelkezésükre.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a hulladékszállítási tevékenységünkkel kapcsolatos eddigi együttműködésüket, észrevételeiket, kritikáikat és dicsérő szavaikat!

 

További információt a 2018. július első hetében postázott tájékoztató levelünkben és az ÉTH Nonprofit Kft. honlapján olvashat.

ÉTH Nonprofit Kft. honlapja
Kattintson ide!

180629_eth2